Slip fantasien løs med det magiske silikoner ler

En bil, et fantasidyr, en flot fingerring, din yndlingstegnefilmsfigur, en hoppebold, vinduespynt, selvlysende havenisse… Kort sagt; Mulighederne er uendelige med Silly Doh! Det er ikke svært at se, hvorfor lige netop denne type modellervoks er så populært i danske institutioner.

Med det banebrydende ler kan du nemlig helt selv bestemme, hvad du vil lave, det er virkelig kun din fantasi, der sætter grænser - og måske også dine kreative evner. Men tænk ikke på dem, for fortryder du din sammensætning, kan du let skille det hele ad igen og starte forfra.

Er du derimod ovenud tilfreds, kan du bage din figur og vupti! Du har lavet dit helt eget stykke legetøj, som på grund af Silly Dohs silikonemateriale er utroligt slidstærkt og holdbart. Og modsat rigtig meget andet modeller forbliver Silly Doh “blødt” efter bagning, det bliver altså ikke hårdt som en sten.

Sammen med leret følger der værktøjer, som virkelig kan hjælpe dig med at udfolde din kreativitet og tage den til helt nye højder.

 

Hvad er Silly Doh egentlig?

Du kender allerede modellervoks. Du kender dets muligheder og dets begrænsninger. Da Silly Doh er lavet af silikone, kommer det med helt andre muligheder.

Udover at du kan bage det, kan du også komme det i mikroovnen, i opvaskemaskinen og du kan lade det ligge ude i det danske sommervejr, uden at det tager skade - for det tørrer ikke ud på samme måde som de materialer, du kender.

Så vil du også gøre det muligt for dine børn at lave deres eget legetøj, smykker og hoppebolde og så videre og så videre, så har du fundet det helt rette materiale til det.

Der findes et utal af materialer til kreativ leg på markedet, så hvorfor vælge Silly Doh?

 

Det er der selvfølgelig rigtig mange gode grunde til. Blandt andet tørrer Silly Doh ALDRIG ud - du ender altså ikke med en hård, ubrugelig klump. Det er langt sværere at blande farverne, og på den måde ender du altså ikke med en række helt ubrugeligt ler, som har en udefinerbar farve.

Leeret kan bages og på den måde, kan du bevare dine figurer og lade legen fortsætte, selv når alt leeret er pakket væk. Når først det er bagt, får det en helt utrolig holdbarhed, som betyder at selv små dele som hænder eller fødder ikke bare falder af. Leeret er lavet af silikone, og det er derfor hverken farligt for dine børn eller for hjemmets kæledyr, skulle nogen komme til at bide lidt i det.

Hvad er det lavet af?

Silly Doh er lavet af silikone. Et harmløst materiale med fantastiske egenskaber. Faktisk er det det samme materiale, som sutten på sutteflasker er lavet af.

Hvad lugter det af?

Silly Doh er helt og aldeles lugtfrit. Der er altså ingen kedelig lugt, selv hvis du tager det helt op til næsen og tester. Det betyder også at børnenes hænder heller ikke lugter efter at have leget med Silly Doh.

Smuldrer det meget?

Der er ikke noget værre, end timevis af rengøring efter ti minutters leg. Heldigvis smuldrer Silly Doh ikke. Det nemme og meget taknemmelige materiale sviner ikke i samme grad, som andre produkter, og det betyder, at du ikke skal bekymre dig om følgerne af leg med materialet.
Something is wrong.
Instagram token error.

 

Følg os på Sociale Medier og bliv inspireret til kreativ leg med Silly Doh

..psst! Udover en masse inspiration og hygge, afholder vi indimellem konkurrencer og deler rabatkode på op til 30%