Hvad er Silly Doh modellervoks og hvorfor vælge det? 

Du kender allerede modellervoks. Du kender dets muligheder og dets begrænsninger. Silly Doh er lavet af silikone, og kommer dermed, med helt andre muligheder. Vi er i mere end 250 institutioner i Danmark.

✔ Tørrer aldrig ud  ✔ Giftfrit  ✔ Kan bages 

✔ Antibakteriologisk  ✔ Farver blandes ikke  

Populære startpakker

Hvad er det lavet af?

Silly Doh er lavet af Silikone. Et harmløst materiale med fantastiske egenskaber. Faktisk er det det samme materiale som sutten på sutteflasker laves af. Det siger lidt om de tanker der er gjort, da det er blevet udarbejdet. Vi ser vi flere eksempler på forældre der laver deres egen bidering af Silly Doh. Det anbefaler vi dog ikke, men det vidner om at mulighederne er mange, og at produktet er ganske ufarligt - også selvom børn skulle komme til at bide i det.

Hvad lugter det af?

Silly Doh er helt og aldeles gift- og lugtfrit. Det betyder også at børnenes hænder heller ikke lugter efter at have leget med materialet.

Smuldrer det meget?

Nej. Silly Doh er virkelig et dejligt materiale - også for de forældre, der ikke er så pjattede med at skulle rydde op efter børnenes lege. Silly Doh sviner ikke og er hurtigt at rydde op efter endt leg. Samtidigt er det lavet på en måde, så selvom man har leget meget, er farverne til at skille fra hinanden igen, så du ikke efter 15 minutters leg med 4 farver, kun sidder tilbage med en stor brun masse.

Something is wrong.
Instagram token error.